Document Actions
logo museo napolibeniculturali

Informacion mbi muzeun

Adresa: Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Muzeu Arkeologjik, Tiranë

Orari i Muzeut:         1000  – 1500

Ditë pushimi:            E shtunë,  e dielë

Shënim:                    Për grupet e turistëve të cilët bëjnë prenotim paraprak, muzeu hapet dhe jashtë orarit të zakonshëm si dhe ditëve të shtuna e të diela.

Bileta:                       100 lekë


Shërbime që ofron muzeu:

  • guida me grupe të organizuara mbi pesë veta
  • aktivitete didaktike me nxënës dhe studentë të të gjitha viteve të sistemit arsimor


Tel:            +355 4 22 40 711

Fax:           +355 4 22 40 712

Email:        qsa.sekretaria@gmail.com

Web Site:   www.arch.tirana.cchnet.it


Drejtori:      Ardian Marashi, Qendra e Studimeve Albanologjike

Tel:            +355 4 22 40 713

« Mars 2018 »
Di Mo Ma En Fr Sh
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

Comunità Europea Interreg Italia-Albania Regione Puglia Ministria e turizmit, kultures, rinise dhe sporteve Direzione Regionale per i Beni Culturali e Paesaggistici della Puglia Tecnopolis Novus Ortus

This site conforms to the following standards:

Section 508 WCAG
Valid XHTML Valid CSS
E përdorshme në çfarë browseri